neem contact op
0499-464569
Uw winkelwagen is leeg

Standaard

  • Verschillende stofkleuren
  • Absoluut maatwerk
  • Handbediend of elektrisch
  • Kindveilig product

Met een plisségordijn kiest u voor gebruikersgemak en optimaal comfort. U kunt een plissé op elke gewenste positie vastzetten en zo de gewenste lichtinval bepalen. Plisségordijnen zijn elegant, sfeervol en immens populair. Een plissé past op ieder raam, geen situatie is te complex.

Plisségordijnen kunnen op verschillende manieren bediend worden: handmatig of elektrisch. Dit product voldoet aan de aangescherpte veiligheidsvoorschriften voor kindveilige binnenzonwering. Voor meer informatie over kindveilige binnenzonwering kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Ook voor plissé gordijnen en andere raamdecoratie bent u bij Das en Vlassak zonweringen aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar functionele raamdecoratie met veel verschillende mogelijkheden, dan zijn plissé gordijnen echt iets voor u.

Een plissé gordijn is een mooie en functionele raamdecoratie, u kunt kiezen u heel veel verschillende doekkleuren in zowel tansparant, semi-transparant als verduisterende stoffen, voor iedere kamer wel de juiste kleur.

Wij bieden u de Plissé gordijnen van Verano tegen een zeer scherpe prijs aan in onze webshop!

Mocht u de verschillende type plissé gordijnen en doekkleuren graag willen zien, dan bent u van harte welkom in onze mooie showroom in Best.

Hier kunt u ook alle andere raamdecoratie producten zien zoals:

Houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, aluminium jaloezieën, duo rolgordijnen en nog veel meer mooie raamdecoratie.

Alle raamdecoratie wordt exact voor u op maat gemaakt.

Wij blijven er naar streven om u goede kwaliteit producten te leveren, dus een product met een lange levensduur. Wij hebben een uitgebreide collectie, geven u graag advies op maat. Ook na aankoop zullen wij er voor u zijn, met goede service. Wij werken al jaren met het zelfde montageteam waar Wilko Vlassak ook heel nauw bij betrokken is.