neem contact op
0499-464569
Uw winkelwagen is leeg

Standaard model markies grenenhout

  • Standaard model
  • Grenenhouten frame
  • Elektrisch of handbediend
  • Tot 1,40 meter uitval

Markiezen hebben een nostalgische uitstraling en bieden optimale bescherming tegen de zon. Markiezen zijn verkrijgbaar in een standaard-, pet- en klapmodel, zo is er voor iedere situatie een passende oplossing. De V192 markies is een standaard model markies met een grenenhouten frame en bedekt het gehele raam. De markies is onderhoudsvrij en u heeft een keuze uit een ruime collectie modieuze doekkleuren van duurzame kwaliteit.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

Een markies is een sieraad aan uw huis, met hun nostalgische uitstraling en vormgeving bieden ze de optimale bescherming tegen de zon.

Markiezen zijn leverbaar in 3 verschillende modellen: Standaard, Petmodel en Klapmodel. Dus voor iedere situatie een passende oplossing. De markiezen zijn leverbaar met een houten frame en/of aluminium frame, en met of zonder omkasting. Voor de markiezen heeft u een ruime keuze uit de doeken collectie.

Wij bieden u de markiezen van Verano tegen een zeer scherpe prijs aan in onze webshop!

Mocht u de verschillende type markiezen en doekkleuren graag willen zien, dan bent u van harte welkom in onze mooie showroom in Best.

Wij blijven er naar streven om u goede kwaliteit producten te leveren, dus een product met een lange levensduur. Wij hebben een uitgebreide collectie, geven u graag advies op maat. Ook na aankoop zullen wij er voor u zijn, met goede service. Wij werken al jaren met het zelfde montageteam waar Wilko Vlassak ook heel nauw bij betrokken is.