neem contact op
0499-464569
Uw winkelwagen is leeg

Standaard screen recht

  • Recht model
  • Handbediend of elektrisch
  • Absoluut maatwerk
  • Prachtige doeken

Deze standaard screen is zeer populair. De kap van 85 mm bij 85 mm is klein ten opzichte van de overige screens, maar zeer bruikbaar bij de meeste standaard raampartijen. Bovendien zorgt de rechte kap voor een strak uiterlijk.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

De standaard screen kap 85 en de standaard screen XL zijn géén windvaste screens. Ze zijn leverbaar met een schuine kap of een rechte kap. De screens zijn voor verticaal gebruik, en te plaatsen voor een raam. De screen biedt optimale bescherming tegen de zon en houdt de warmte buiten. De standaard screens zijn leverbaar in handbediend d.m.v: koord/band of mono buiten met slingerstang, elektrisch Somfy motor met wandschakelaar of met afstandsbediening.

Door de grote doekcollectie zit er altijd wel een mooie kleur voor u bij.

Wij bieden u de standaard screen van Verano tegen een zeer scherpe prijs aan in onze webshop!

Mocht u de verschillende type screens en doekkleuren graag willen zien, dan bent u van harte welkom in onze mooie showroom in Best.

Wij blijven er naar streven om u goede kwaliteit producten te leveren, dus een product met een lange levensduur. Wij hebben een uitgebreide collectie, geven u graag advies op maat. Ook na aankoop zullen wij er voor u zijn, met goede service. Wij werken al jaren met het zelfde montageteam waar Wilko Vlassak ook heel nauw bij betrokken is.