neem contact op
0499-464569
Uw winkelwagen is leeg

Verano® Ritzscreen® V540 Competition recht

  • Recht model
  • Elektrische bediening
  • Absoluut maatwerk
  • Ideaal voor kleine ramen

Ritzscreens® zitten over de volledige zijkanten vastgeritst in de geleiders. Dit zorgt voor een windvast systeem waarvan het doek strak staat gespannen. Doordat er geen kieren kunnen zitten tussen het doek en de geleider, krijgen zonlicht en insecten geen kans om binnen te dringen.

Het instapmodel Ritzscreen® recht heeft geen extra grote voorkap, maar een voorkap die gelijk is aan die van een standaard screen.

Lees meer

Bel mij terug

Uw gegevens

*- verplichte velden
 

Meetinstructies

* Verplichte velden

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

stel een vraag

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? We vernemen het graag van u.

Een moment geduld aub...

Uw samenstelling

* Verplichte velden

De Ritz-screens zijn windvaste screens. De Ritz-screens zijn voor verticaal gebruik, en te plaatsen voor een raam of aan de voorzijde onder de goot van een terrasoverkapping. De screen biedt optimale bescherming tegen de zon en houdt de warmte buiten. De Ritz-screens zijn alleen elektrisch leverbaar met een Somfy motor met wandschakelaar of met afstandsbediening.

Door de grote doekcollectie zit er altijd wel een mooie kleur voor u bij.

Wij bieden u de Ritz-screen van Verano tegen een zeer scherpe prijs aan in onze webshop!

Mocht u de verschillende type Ritz-screens en doekkleuren graag willen zien, dan bent u van harte welkom in onze mooie showroom in Best.

Wij blijven er naar streven om u goede kwaliteit producten te leveren, dus een product met een lange levensduur. Wij hebben een uitgebreide collectie, geven u graag advies op maat. Ook na aankoop zullen wij er voor u zijn, met goede service. Wij werken al jaren met het zelfde montageteam waar Wilko Vlassak ook heel nauw bij betrokken is.